MoellerStoneCare Team: Stone+tec 2022

Over ons:

moellerstonecare

Moeller Stone Care is al meer dan 40 jaar werkzaam op het gebied van reinigen, beschermen en onderhouden van natuursteen, keramiek en kunststeen. Ons doel is een constante en hoogwaardige productkwaliteit, evenals het bieden van een sterke ondersteuning aan onze partners in de vakhandel voor het behandelen van uw steen.

moellerstonecare
Juergen Moeller
Jürgen Möller
Directeur

De in 1977 opgerichte onderneming door de heer Helmut Möller (overleden in 2003) te Ihrlerstein (Duitsland), wordt nu in de 2e generatie voortgezet door de heer Jürgen Möller en levert nu aan meer dan 40 landen wereldwijd. Het omvangrijke productassortiment biedt een compleet scala als het gaat om behandelen van natuursteen, kunststeen en keramische tegels en is voortdurend in ontwikkeling.

moellerstonecare

Service verlenen aan onze cliënten heeft in onze onderneming hoge prioriteit. De ondersteuning die wij bieden, wordt dan ook gegeven door ervaren en goed onderlegde buitendienstmedewerkers, in samenwerking met de technische afdeling van onze fabriek. Onze onderneming presenteert zich door deelname aan nationale en internationale vakbeurzen.

Onze onderneming hecht grote waarde aan kwaliteit en persoonlijke betrokkenheid. Dit tekent zich af in onze producten, in de omgang met onze cliënten en medewerkers, maar is ook terug te vinden in onze sociale betrokkenheid met de regio Germany/Kelheim.

gez. Jürgen Möller, Directeur

Wij zijn bereikbaar:

Torenlaan 10-A
2215 RW Voorhout
Tel: 0252 - 22 02 22

Download Pdf-Reader

Pdf-Reader

HMK-Worldwide