HMK M521 Natuursteenonderhoudsset watergedragen

HMK P521

 

  • Reinigen: het te behandelende oppervlak met HMK R155 Grondreiniger - zuurvrij grondig reinigen. De steen na de reiniging goed laten drogen (ca. 24 uur).
  • Beschermen: op het schone, droge, vet- en olievrije ondergrond HMK S232 Vlekstop - zonder oplosmiddelen met een kwast vol en gelijkmatig opbrengen en verdelen. Bij sterkzuigende oppervlakken kan herhalen noodzakelijk zijn. Als HMK S232 Vlekstop - zonder oplosmiddelen niet in zijn geheel wordt opgenomen door de steen, dan na 15 minuten het restant wegnemen en goed napoetsen met een pluisvrije doek. De afwijzende werking ontwikkeld zich in 24 uur.
  • Onderhoud: voor regelmatig onderhoud gebruikt u HMK P301 RSP - drie in één.

 

HMK M521 Natuursteenonderhoudsset - watergedragen is een speciaal samengestelde set voor het reinigen, beschermen en onderhoud van kleinere natuursteen en composietsteen oppervlakken, zoals tafels, aanrechtbladen, badkamerbladen, wastafels enz.  Voor zowel fijngezoete of geborsteld oppervlak. Door de verwerking van deze producten wordt het stenen oppervlak optimaal gereinigd, beschermd en onderhouden. Het werkzame bestanddeel, dat na het afdrogen achterblijft, is niet schadelijk voor de gezondheid en is geschikt voor levensmiddelentoepassingen (gecontroleerd door LFGB).

Leverbaar:

  • 6 x 1 set

Informatie (Pdf)

Download: Product informatie en instructies

Wij zijn bereikbaar:

Torenlaan 10-A
2215 RW Voorhout
Tel: 0252 - 22 02 22

Download Pdf-Reader

Pdf-Reader

HMK-Worldwide